Voor de TC (Technische Commisisie) van de vereniging is een beginners cursus ontwikkeld die SOL Sports per januari 2017 kan aanbieden. 
                               
In 2 inspirerende bijeenkomsten (2 x 2,5 uur) wordt inter-actief stil gestaan bij de problematiek waar je als TC-lid mee te maken krijgt. 

Deze beginnerscursus is niet alleen voor de nieuwe TC-leden, ook technisch kader die al in hun club acteif zijn kunnen iets opsteken van de inhoud van deze verkorte cursus.

Om deelname te stimuleren is in somige gevallen een subsidie van €50 per deelnemer beschikbaar die na afloop aan te vragen is bij de nevobo.

De kosten voor de organiserende vereniging bedragen €325 per bijeenkomst. (=€65 per deelnemer/minimaal 10 deelnemers) Maximaal zijn er 16 deelnemers toegestaan.

Om in aanmerking te komen voor de subsidie moet de vereniging na afloop de betaalde factuur+ een betalingsbewijs + het ingevulde restitutie formulier bij de nevobo indienen. De factuur en betaling voor deelename aan de cursus wordt met SOL Sports afgehandeld, in de aanvraag voor de subsidie zal SOL Sports de lijst met deelnemers bij de nevobo moeten aanleveren! Het staat de organiserende vereniging uiteraard geheel vrij om deelnemers te werven bij omliggende clubs om zo aan de minimaal aantal deelnemers te komen.

Wil je vereniging een beginnerscursus organiseren neem contact met SOL Sports via de contactgevens of vul het formulier in.