25-08-2017
In samenwekring met TrainerLeert (Allard Jongsma) organiseren we dit seizoen een VT3 in regio Noord. Informatie over de opleiding vindt je op http://www.trainerleert.nl/volleybaltrainer-3-vooraankondiging/. Je kunt je natuurlijk aanmelden via deze site door het aanmeldingsformulier in te vullen, je krijgt dan de details via de mail toegestuurd.

30-6-2017
De cursussen voor het seizoen 2017-2018 staan weer in de steigers, de aanmeldingen kunnen weer verwerkt worden. 
Ben je geintereseerd of wil je als vereniging een cursus aanbieden neem dan contact via het formulier en we verzorgen een programma op maat!

17-03-2017
In april starten we in samenwerking met de Stichting Haags Jeugd Volleybal met een aangepaste BVT3-cursus voor ere-divisie spelers die in de regio Den Haag spelen en daarnaast aan talentvolle jeugd training geven. Samen met de organsiati evan de Jesolo Beachvolleybal Tour 2017 die eind april in Italië gehouden wordt gaan we een individueel traject in met verschillende trainers.  Enkele van hen bezitten een VT4 diploma, enkelen hebben VT3 en de rest heeft nog geen papieren.
Voor allen geldt, veel ervaring met training geven en veel enthousiasme om de sport verder te ontwikklen door jeugd op te leiden.

23-02-2017
In maart starten we in Nieuw Buinen met een VT2 cursus, wil je meedoen meld je dan aan via het formulier ik neem contact met je over de voorwaarden.

26-01-2017
In 2017 is er een nieuwe beginnerscursus ontwikkeld voor de TC van de volleybal vereniging.
Voor het volgen van die cursus is een subsidie beschikbaar van € 50 per deelnemer. Kijk op de beschikbare cursussen voor de inhoud en voorwaarden.20-9-2013
Dedemsvaart – Alle minitrainers van volleybalvereniging Unive DAC hebben  trainingscursussen gekregen onder leiding van Arno van Solkema. De cursusleider heeft in alle facetten van de volleybalsport een zeer grote ervaring. Via zijn bedrijf Solsports verzorgde hij twee cursussen in sporthal de Citadel. Afgelopen vrijdagavond was de laatste twee uur durende cursusavond voor de twaalf minitrainers van Unive DAC. Een onderdeel daarvan was het meer structuur geven aan de trainingen. ‘Als minicommissie zijn wij blij dat Arno onze minitrainers vier uur lang heeft begeleid in het kader van het meer aandacht geven aan onze minileden en teams.